Antena 3 CNN Externe Orgie cu sex şi droguri la banca HBOS, după ce a fost preluată de rivala Lloyds

Orgie cu sex şi droguri la banca HBOS, după ce a fost preluată de rivala Lloyds

Orgie cu sex şi droguri la banca HBOS, după ce a fost preluată de rivala Lloyds
17 Noi 2008   •   23:44

Dacă angajaţii falimentarei AIG au sărbătorit la un hotel de lux faptul că FED-ul a salvat compania de la dezastru, britanicii de la Banca HBOS, falimentară şi ea, nu s-au lăsat mai prejos. Şi-au sărbătorit eşecul cu sex şi cocaină. Directorii celei mai mari bănci din Marea Britanie, care au considerat că preluarea instituţiei lor de către o altă companie trebuie marcată corespunzător, au organizat o petrecere. Escapada bancherilor a devenit, însă, publică.
Cea mai importantă bancă ipotecară din Regatul Unit ar fi urmat să fie achiţionată de rivala, Lloyds, în ianuarie anul viitor.
Criza financiară a înrăutăţit însă situaţia economică a unităţii, astfel că achiziţia a fost grăbită.
Bucuroşi că şi-au păstrat locurile de muncă, mai mulţi directori şi manageri ai băncii HBOS au sărbătorit în exces.
La finalul petrecerii organizate de conducerea instituţiei, cei câţiva angajaţi au decis să continue distracţia într-o cameră a hotelului de lux în care se aflau. Acolo au prizat cocaină de pe abdomenul unei colege de breaslă, după care au întreţinut relaţii sexuale. Toată orgia a avut loc cu uşa camerei larg deschisă. Alţi angajaţi au privit scena şi au consumat cocaină la rândul lor.
Incidentul a generat un scandal de proporţii atât în hotel, cât şi la banca HBOS. Conducerea instituţiei a declarat că ca va începe o anchetă dar deocamdată niciunul dintre protagoniştii orgiei nu a fost pedepsit.
Antena 3

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close