Antena 3 CNN Externe Parcă nu sunt oameni. Ce au obligat-o să facă este îngrozitor. Mărturia aceste femei este desprinsă din filmele horror

Parcă nu sunt oameni. Ce au obligat-o să facă este îngrozitor. Mărturia aceste femei este desprinsă din filmele horror

Parcă nu sunt oameni. Ce au obligat-o să facă este îngrozitor. Mărturia aceste femei este desprinsă din filmele horror
de O.P.    |    04 Feb 2013   •   07:55

În China legea este foarte strictă, iar cine se abate de la ea este aspru pedepsit, sau amendat. Aşa se face că marea majoritate a populaţiei se supune acestor reguli, care de multe ori sunt absurde sau inumane.

Din cauza numărului prea mare de locuitori, chinezii sunt obligaţi de lege să facă un singur copil. În cazul în care o femeie rămâne însărcinată şi naşte un al doilea copil, ea trebuie să plătească statului o amendă care ajunge să coste 6.000 de dolari.

În familiile bogate, aceasta nu este o problemă, însă ce săraci se confruntă de multe ori cu o despărţire dureroasă de copii. Povestea acestei chinezoaice este impresionantă. Fang a venit la rudele sale de la oraş pentru a-şi face o ecografie, însă, autorităţile au aflat că bebeluşul pe care îl poartă în pântece nu este singurul copil al familiei, aşa că i-au spus femeii să plătească amenda.

Pentru că nu a avut bani, Fang a fost bătută cu brutalitate, pe corpul ei putând fi văzute urmele agresiunilor, apoi i s-a injectat un cocktail toxic chiar în abdomen, ca apoi, la numai câteva ore, să avorteze un făt ajuns aproape la termen.

Pentru ca acest coşmar să nu fie uitat prea curând, asistentele au "pedepsit-o" să stea mai multe ore cu fătul mort, lângă ea în pat.

Imagini şocante, în galeria foto de mai jos:

×
Subiecte în articol: avort
Parteneri
Diana Șoșoacă este candidat la Primăria Capitalei
x close