Antena 3 CNN Externe Pasagerii unui avion s-au luat la bătaie în drum spre Creta

Pasagerii unui avion s-au luat la bătaie în drum spre Creta

Pasagerii unui avion s-au luat la bătaie în drum spre Creta
15 Aug 2008   •   19:43

O cursă aeriană din Dublin spre insula Creta a aterizat la Veneţia, joi noaptea, după ce mai mulţi pasageri în stare de ebrietate s-au luat la bătaie cu alţii şi au început să distrugă compartimentele pentru bagaje. Sky News informează că unul din pasagerii cursei 167, de la Dublin la Heraklion, a spus că bărbaţii care au pornit conflictul aveau peste 30 de ani şi băuseră alcool.

Compania aeriană Futura Gael, din Dublin, şi-a cerut scuze pasagerilor pentru întârzierea de câteva ore. "Incidentul s-a petrecut în spaţiul aerian italian, la ora Irlandei 22.00, când mai mulţi pasageri au fost implicaţi într-un conflict la bord. Căpitanul a decis ca, pentru siguranţa tuturor celor de la bord, să devieze cursa spre Veneţia, unde au fost aşteptaţi de reprezentanţi ai Poliţiei Italiene", a spus un purtător de cuvânt al companiei aeriene, citează Mediafax.

Cinci persoane au fost scoase din avion de ofiţerii italieni, în vreme ce restul pasagerilor şi-au continuat zborul, ajungând la destinaţie cu două ore întârziere.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close