Antena 3 CNN Externe Poliţist britanic tras la răspundere pentru că s-a costumat în Osama bin Laden

Poliţist britanic tras la răspundere pentru că s-a costumat în Osama bin Laden

Poliţist britanic tras la răspundere pentru că s-a costumat în Osama bin Laden
11 Sep 2008   •   15:56

Tragicul atentat de la 11 septembrie, în care au fost ucise 3.000 de persoane, continuă să rămână viu în amintirile oamenilor care sunt, încă, foarte sensibili la orice comentariu sau întâmplare referitoare la acea zi. În acest context, un poliţist din Marea Britanie are seriose probleme din cauză că s-a costumat în Osama bin Laden la un carnaval, cu câteva zile înainte de cea de-a şaptea comemorare a atentatului de la 11 septembrie. Colin Terry a fost fotografiat purtând un costum care-l înfăţişa pe Osama bin Laden şi o eşarfă specifică arabilor.

Acesta a purtat costumul la un carnaval în satul britanic Grampound, care a avut loc duminică. Poliţiştii din localitatea respectivă au declarat că au luat incidentul în serios şi au depus o plângere împotriva poliţistului deghizat în Osama. În plângere, aceştia au menţionat: ?Deşi nu credem că faptele au fost maliţioase, acestea au fost, totusi, nepotrivite pentru eveniment.?

Terry, care îi antrena pe soldaţii britanici din Afganistan, nu va mai continua această misiune. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei nu a vrut să spună motivul pentru care s-a luat acestă decizie sau dacă are legătură cu incidentul de la carnaval.

Colin Terry a declarat că nu a vrut să insulte pe nimeni prin purtarea acelui costum. ?Sunt îngrozit de felul negativ în care a fost tratat acest incident.? a spus acesta, potrivit Reuters

Antena3.ro

×
Parteneri
Metoda prin care românii au păcălit automatele de reciclare
x close