Antena 3 CNN Externe Poliţiştii au plătit din banii lor produsele furate de o femeie săracă şi au avut o rugăminte pentru proprietarul magazinului, în Italia

Poliţiştii au plătit din banii lor produsele furate de o femeie săracă şi au avut o rugăminte pentru proprietarul magazinului, în Italia

Poliţiştii chemaţi la un caz de furt din magazin au plătit din banii lor produsele furate de o femeie săracă şi au avut, la sfârşit, o rugăminte pentru proprietarul magazinului.

Poliţiştii au plătit din banii lor produsele furate de o femeie săracă şi au avut o rugăminte pentru proprietarul magazinului, în Italia
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    05 Apr 2023   •   15:06

Femeia, în vârstă de 63 de ani, a fost prinsă în flagrant, într-un magazin din localitatea Penne Abruzzo, provincia Pescara, Italia, după ce a furat mai multe produse alimentare.

Proprietarul magazinului a observat momentul în care femeia a încercat să ascundă sub haine mâncarea furată şi a apelat la ajutorul unui carabinier aflat în timpul liber, care întâmplător se afla în magazin în acel moment.

Bărbatul a raportat cazul, iar la faţa locului au ajuns o patrulă de carabinieri. Împreună, poliţiştii au descoperit că femeia a furat câteva felii de pâine, o salată şi câteva fructe.

Cu ochii în lacrimi, femeia le-a povestit carabinierilor că îi era foame şi nu are suficienţi bani pentru a-şi cumpăra mâncare, motiv pentru care a recurs la gestul extrem, notează La Repubblica.

Poliţiştii au plătit din banii lor mâncarea furată de femeie şi, la final, au avut o rugăminte pentru proprietarul magazinului: să nu depună plângere împotriva femeii.

Citeşte şi: Câştigătorul unui premiu de 5 milioane de euro la loz răzuibil a fost răpit de doi români ghinionişti

×
Subiecte în articol: Italia carabinieri
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close