Antena 3 CNN Externe Popularitatea preşedintelui Nicolas Sarkozy este în scădere

Popularitatea preşedintelui Nicolas Sarkozy este în scădere

Popularitatea preşedintelui Nicolas Sarkozy este în scădere
06 Ian 2008   •   20:02

Conform unui sondaj de opinie realizat în Franţa, cota de încredere a preşedintelui a scăzut sub pragul de 50%. Sarkozy nu pare afectat şi îşi plimbă iubita pe la marile monumente istorice ale lumii. Ultima oprire a culpului: oraşul Petra din Iordania. De altfel, un săptămânal francez dă ca sigură căsătoria celor doi, cel mai probabil în luna februarie.

Pentru prima oară de la alegerea sa ca preşedinte, la 6 mai, anul trecut, Nicolas Sarkozy scade în sondaje sub pragul de 50 %. Potrivit publicaţiei Le Parisien, numărul francezilor care nu au înceredere în preşedintele lor a crescut la 45%, faţă de 38% în urmă cu o lună. Creşterea procentului de neîncredere este îngrijorătoare în opinia jurnaliştilor francezi. Rezultatul ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru preşedintele francez care însă nu pare să dea importanţă acestui lucru.

Din decembrie de când relaţia sa cu fostul model Carla Bruni a devenit publică cei doi sunt nedespărţiţi şi mereu în vacanţe. Ultima escapadă a celor doi a avut loc chiar ieri în Iordania. Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni au vizitat oraşul Petra, una dintre cele şapte noi minuni ale lumii. Îmbrăcat lejer, cu jeanşi şi bluză de trening, liderul de la Paris l-a purtat pe umeri pe băiatul cântăreţei italiene. Şi asta după ce sărbătorile de Crăciun cei doi îndrăgostiţi le-a petrecut în Egipt.

Antena 3

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close