Antena 3 CNN Externe Povestea de dragoste a lui Vladimir Putin, subiect de film (VIDEO)

Povestea de dragoste a lui Vladimir Putin, subiect de film (VIDEO)

Povestea de dragoste a lui Vladimir Putin, subiect de film <font color=red>(VIDEO)</font>
06 Feb 2008   •   21:22

Povestea de dragoste a preşedintelui rus, Vladimir Putin, a devenit subiect de film. Deşi în viaţa reală Putin şi-a ţinut departe de ochii presei familia, pelicula prezintă detalii romantice despre relaţia dintre liderul de la Kremlin şi Prima Doamnă, Ludmila Putin. Filmul a fost lansat chiar înainte de Ziua Îndrăgostiţilor. Pelicula se numeşte ?Kiss Me Off The Record? şi prezintă povestea unui tânăr agent KGB care se îndrăgosteşte de o însoţitoare de bord.

Cei doi se căsătoresc, locuiesc un timp în Germania, apoi se întorc în Rusia unde fostul spion devine preşedinte. Deşi nu recunoaşte, actorul principal seamănă izbitor cu liderul de la Kremlin. ?Nu ştiu dacă arăt ca el, poate din profil şi cu o tunsoare diferită. Este un film despre viaţa unui mare om politic, văzută prin ochii unui prieten de încredere?, spune Andrei Panin.

Producătorii filmului nu au cerut acordul Kremlinului pentru a turna pelicula şi au negat zvonurile cum că scenariul filmului ar fi fost scris cu ajutorul primei doamne a Rusiei. Regizorul a ţinut să precizeze că filmul este despre Ludmila Putin şi nu neapărat despre preşedintele rus. ?În primul rând, personajul principal al filmului este o femeie şi nu un bărbat. Aşa că activitatea profesională nu face parte din film?, a declarat Olga Zhulina.

Filmul a fost lansat pe DVD cu o săptămână înainte de Ziua Îndrăgostiţilor şi va fi difuzat în curând şi în cinematografe. În viaţa reală, Putin şi-a ţinut soţia şi cele două fiice departe de ochii presei.

IDILA DE LA KREMLIN:  

Antena 3

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close