Antena 3 CNN Externe Presa franceză: Sarkozy şi Bruni s-au căsătorit joia trecută (GALERIE FOTO)

Presa franceză: Sarkozy şi Bruni s-au căsătorit joia trecută (GALERIE FOTO)

Presa franceză: Sarkozy şi Bruni s-au căsătorit joia trecută <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
14 Ian 2008   •   17:22
Preşedintele francez Nicolas Sarkozy s-a căsătorit cu fostul top-model Carla Bruni, într-o ceremonie secretă ce a avut loc joia trecută. Anunţul vine din partea presei, cotidianul l'Est Républicain precizând că ceremonia a avut loc la Palatul Elysée. Sarkozy a anunţat săptămâna trecută, într-o conferinţă de presă, că are de gând să se căsătorească. El a precizat atunci că relaţia sa cu fostul manechin Carla Bruni este foarte serioasă, însă că nu va permite presei să-i stabilească data nunţii.

SARKOZY ŞI BRUNI ÎN EGIPT - GALERIE FOTO

Vestea căsătoriei preşedintelui francez a dat naştere unor adevărate speculaţii cu privire la graba cu care se oficializează această relaţie. Presa din Hexagon a scris chiar despre o adevărată cursă spre altar a celor care, în urmă cu mai puţin de jumătate de an, formau cuplul prezidenţial al Franţei. Potrivit jurnaliştilor, şi Cécilia, fosta soţie a lui Nicolas Sarkozy, se va căsători în foarte scurt timp cu Richard Attias, bărbatul cu care a avut o relaţie de iubire chiar în timp ce era prima doamnă a Franţei. Potrivit cotidianului ?Le Parisien?, Cécilia şi Richard şi-ar putea oficializa relaţia chiar la începutul lunii februarie.



S-ar părea totuşi că Nicolas Sarkozy iese câştigător în această cursă: ziariştii scriu că se căsătoreşte joi cu Carla Bruni şi chiar că fostul model ar fi însărcinat. În ultima vreme, cuplul şi-a afişat în mod deschis relaţia. În plus, fostul top model a primit un inel de logodnă de Crăciun. Dacă zvonurile se adeveresc, Carla Bruni urmează să devină cea de-a treia doamnă Sarkozy.

SARKOZY ŞI BRUNI ÎN IORDANIA - GALERIE FOTO

Din decembrie, de când relaţia sa cu Carla Bruni a devenit publică, cei doi sunt nedespărţiţi şi mereu în vacanţe.

GALERIE FOTO ? CARLA BRUNI

Antena 3

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close