Antena 3 CNN Externe Presa străină scrie despre accidentul provocat de ministrul Orban

Presa străină scrie despre accidentul provocat de ministrul Orban

Presa străină scrie despre accidentul provocat de ministrul Orban
20 Dec 2007   •   11:17

Românii s-au săturat de politicienii care fac abuz de putere pentru a scăpa basma curată în faţa legii. Aşa scriu jurnaliştii de la International Herald Tribune, în articolul referitor la accidentul ministrului Ludovic Orban. Presa internaţională tratează pe larg acest subiect şi atrage atenţia că, la Bucureşti, se cere demisia ministrului Transporturilor. Jurnaliştii de la cotidianul International Herald Tribune scriu că ministrul român al Transporturilor are probleme cu transportul personal - după ce oficialul a lovit o maşină şi a părăsit locul accidentului.

Publicaţia aminteşte că în accident s-ar putea să fie şi o persoană rănită. „Şoferi care părăsesc locul unui accident cu vătămare corporală riscă până la şapte ani de închisoare. Însă părinţii fetei rănite nu vor să depună plângere”.

International Herald Tribune precizează că „incidentul în care a fost implicat demnitarul a declanşat un val de nemulţumire în rândul opiniei publice din România. Politicienii sunt acuzaţi că încalcă legea şi fac abuz de putere pentru a primi un tratament mai blând”.

„Accident de maşina dubios” - notează şi publicaţia germană Hamburger Abendblatt. Ziarul aminteşte că jurnaliştii români au emis speculaţii potrivit cărora ministrul ar fi vrut să evite testul de alcoolemie şi de aceea a părăsit locul accidentului. Publicaţia electronică Motoring precizează că ministrul Ludovic Orban şi-ar putea pierde funcţia din cauza accidentului în care a fost implicat.

Antena 3

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close