Antena 3 CNN Externe Prinţesa Diana ştia că Charles îi va înscena un accident

Prinţesa Diana ştia că Charles îi va înscena un accident

Prinţesa Diana ştia că Charles îi va înscena un accident
22 Dec 2007   •   13:50

Presa britanică a publicat originalul scrisorii în care prinţesa Diana mărturisea că fostul ei soţ, prinţul Charles, îi pune la cale un accident. Textul a fost scris în 1993 şi a fost deseori adus în discuţie, dar ţinut secret până acum. În scrisoarea trimisă majordomului personal, Diana vorbeşte despre pericolul în care simţea că se află. ?Prinţesa inimilor? scrie că soţul său o foloseşte pe Camilla Parker Bowles drept momeală, pentru a deruta opinia publică şi că de fapt, el doreşte să se însoare cu altcineva.

Diana era convinsă că Charles are de gând să o îndepărteze printr-un accident de maşină. În altă ordine de idei, ultimele cercetări din cadrul anchetei au scos la iveală că prinţesa îşi dorea tot mai mult să se mute definitiv din Londra şi din Marea Britanie, pentru a scăpa de paparazzi.

N-a mai avut cum să-şi îndeplinească visul pentru că în noaptea de 31 august 1997, prinţesa şi iubitul său, Dodi al-Fayed şi-au pierdut viaţa într-un accident de maşină, petrecut la Paris. La 10 ani de la tragedie, ancheta încă nu a fost finalizată.

Antena 3

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close