Antena 3 CNN Externe Promovare turistică la nivel european pentru Vrancea, Făgăraş şi Horezu

Promovare turistică la nivel european pentru Vrancea, Făgăraş şi Horezu

Promovare turistică la nivel european pentru Vrancea, Făgăraş şi Horezu
28 Mai 2008   •   14:38

Zona Vrancei, a Făgăraşului şi depresiunea Horezu vor fi promovate în perioada următoare la nivel european. Vor fi organizate tîrguri, expoziţii şi festivaluri, care să promoveze atracţiile turistice din aceste zone. Peste 30 de proiecte, din diferite colţuri ale ţării au fost analizate de o comisie de specialitate, supravegheată de un observator al Comisiei Europene.

„Au fost alese 15 destinaţii, toate vor avea parte de promovare on-line pe site şi promovare gratuită la standurile de turism.” a declarat secretarul de stat pentru turism, Lucia Morariu.

Campania, care se va desfăşura timp de 7 luni, va promova în mod special câştigătoarele primelor 3 locuri. Câştigătoarea primului loc va participa la trei târguri de turism şi va avea un stand personalizat.

Destinaţiile, care urmează să fie promovate la nivel european, au fost alese după criterii stricte, impuse de Comisia Europeană. Condiţiile au fost ca aceste locaţii să nu fie tradiţionale, să fie asigurată dezvoltarea durabilă a turismului şi, nu în cele din urmă, să fie organizate în aceste locaţii evenimente culturale, târguri, expoziţii sau festivaluri cu o anumită periodicitate.

Antena 3

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close