Antena 3 CNN Externe Putin s-a iubit cu trei dintre frumoasele Rusiei: Kabaeva, Horkina şi Lopireva

Putin s-a iubit cu trei dintre frumoasele Rusiei: Kabaeva, Horkina şi Lopireva

Putin s-a iubit cu trei dintre frumoasele Rusiei: Kabaeva, Horkina şi Lopireva
18 Apr 2008   •   10:36

După ce ştirea că preşedintele rus Vladimir Putin divorţează de soţia sa, Ludmila, a născut controverse în întreaga lume, speculându-se asupa motivului pentru care liderul rus a luat această decizie, publicaţia rusă Kommersant dezvăluie faptul că în viaţa preşedintelui au existat cel puţin trei femei extrem de frumoase şi de succes. Actuala iubită a preşedintelui rus, Alina Kabaeva, este originară din Uzbekistan şi, la numai 25 de ani este una din cele mai cunoscute şi medaliate gimnaste artistice din Rusia, deţinând şi funcţia de deputat în Duma rusească de Stat, din partea pertidului condus de Putin.

GALERIE FOTO ALINA KABAEVA




O altă gimnastă celebră cu care Putin se pare că a avut o relaţie este Svetlana Horkina, în vârstă de 28 de ani, care conduce aripa de tineret a partidului ?Rusia Unită?, reprezentându-l şi in Duma de Stat.




Nu doar gimnastele i-au plăcut preşedintelui rus, ci şi vedetele, printre care se numără si Victoria Lopireva, deţinătoare a titlului de Miss Rusia, câştigat în anul 2003.

GALERIE FOTO VICTORIA LOPIREVA



UPDATE: Putin dezminte - nu există nici urmă de adevăr
În ciuda informaţiilor vehiculate în presa de la Moscova, liderul de la Kremlin a dezminţit vineri intenţia de a se căsători cu gimnasta Alina Kabaeva. ?În ceea ce aţi spus, nu există nicio urmă de adevăr?, a declarat Putin în cadrul unei conferinţe de presă susţinute alături de premierul italian Silvio Berlusconi.

Antena3.ro

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close