Antena 3 CNN Externe Recompensă pentru o poză recentă cu fiica ?monstrului din Austria?: un milion de dolari

Recompensă pentru o poză recentă cu fiica ?monstrului din Austria?: un milion de dolari

Recompensă pentru o poză recentă cu fiica ?monstrului din Austria?: un milion de dolari
02 Mai 2008   •   17:27

Cotidianul italian La Repubblica anunţă că a început războiul în media internaţională pentru cine obţine prima fotografie a victimei austriacului Josef Fritzl, cel care şi-a sechestrat şi violat fiica timp de 24 de ani. Deşi autorităţile austriece au anunţat amenzi uriaşe pentru orice publicaţie care va tipări fotografiile victimelor lui Fritzl, deja se oferă un milion de dolari pentru o fotografie recentă cu Elisabeth Fritzl.

Femeia, în vârstă de 42 de ani, se află într-o clinică psihiatrică şi este ţinută departe de ochii presei. O echipă de psihiatri se ocupă şi de cei şapte copii care au fost născuţi de Elisabeth în pivniţa în care a fost închisă de tatăl său.

În aşteptarea respectivei poze însă cei de la The Daily Mail au făcut un portret robot al femeii. Cu faţa vlăguită şi părul lins şi cărunt, Elisabeth arată cu 20 de ani mai bătrână decât vârsta ei actuală. Ce nu se vede, spun doctorii, sunt dinţii ei înspăimântător cariaţi, ajunşi în această stare din cauza anilor petrecuţi într-o carceră lipsită de ferestre din casa părinţilor ei din Amstetten.



Antena3.ro

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close