Antena 3 CNN Externe Republica Moldova ALEGERI ÎN MOLDOVA. Preoții, atac suburban la adresa pro-europenei Maia Sandu: E stearpă!

ALEGERI ÎN MOLDOVA. Preoții, atac suburban la adresa pro-europenei Maia Sandu: E stearpă!

ALEGERI ÎN MOLDOVA. Preoții, atac suburban la adresa pro-europenei Maia Sandu: E stearpă!
04 Noi 2016   •   15:16

ALEGERI ÎN MOLDOVA.  Episcopul Marchel, împreună cu alți trei preoți, au lansat un atac fără precedent la adresa Maiei Sandu, care candidează pentru funcția de președinte. Aceștia au repetat discursul lui Igor Dodon la adresa Maiei Sandum chiar dacă au spus că nu fac politică. Anterior, Maia Sandu a calificat drept „minciuni" acuzaţiile lui Dodon la adresa sa, scrie ziarulnational.md.

ALEGERI ÎN MOLDOVA. „Avem de ales un pre­șe­din­te din două can­di­da­tu­ri. Un creș­tin sau un necreș­tin. Un patri­ot sau un nepa­tri­ot. Da, anu­me așa, pen­tru că anu­me așa s-au pla­sat cele două can­di­da­tu­ri. Anu­me așa s-au stra­ti­fi­cat prin fap­ta lor, prin vor­ba lor, prin acti­vi­ta­tea lor. Des­pre ati­tu­di­nea unui can­di­dat, Igor Dodon, pe care-l credem creș­tin și patri­ot, nu o să vor­besc mult, pen­tru că e nor­mal să ai o ati­tu­di­ne față de bise­ri­că, cre­din­ță și valo­ri­le națio­na­le, așa cum o are el. Dar des­pre ati­tu­di­nea dnei San­du, al doi­lea can­di­dat care aspi­ră la func­ția de președinte… Atitudinea ei față de moralitatea creștină, față de curățenia sufletească, față de tot ce este sfânt pare să fie abă­tu­tă mult de la axa nor­ma­li­tă­ții. Anu­me asta ne-a scos din case­le noas­tre, ca să venim să ne împăr­tă­șim cu îngri­jo­ra­rea noas­tră cu dvs.”, a declarat Machel, adaugând că „biserica nu se amestecă în politică".

ALEGERI ÎN MOLDOVA. Acesta nu s-a limitat doar la aceste acuzații și a trecut la atac la persoană, amintindu-i-se că „nu are familie şi copii" şi că ar fi „stearpă". „Rodul acti­vi­tă­ții mele, a dumi­ta­le, tre­bu­ie să se sol­de­ze cu un…rezul­tat. Așa cum nu găsim rodul stăruințelor ei, am zis că e un bob sterp. Lumea zice că ea nu va închi­de bise­ri­ci, pen­tru că ea se duce la biserică. Eu nu am văzut-o. Dar, și la școală a fost, dar le-a închis. Eu nu mă ames­tec în poli­ti­că. Eu le spun oame­ni­lor cu cine să vote­ze, dar nu fac poli­ti­că. Dacă aș tăcea, înseam­nă că aș fi păr­tașul unui can­di­dat și cu viziu­ni­le lui păcă­toa­se”, a mai spus Marchel.

 

×
Subiecte în articol: Maia Sandu igor dodon Republica Moldova
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close