Antena 3 CNN Externe Republica Moldova Clipul zilei: Coadă imensă pentru agheasmă de la robinet, lângă mașina de lux a preotului

Clipul zilei: Coadă imensă pentru agheasmă de la robinet, lângă mașina de lux a preotului

Clipul zilei: Coadă imensă pentru agheasmă de la robinet, lângă mașina de lux a preotului
Sursa foto: Foto: Captură video
20 Ian 2016   •   14:41

De câteva zile, se duce o bătălie pe viaţă şi pe moarte pentru Republica Moldova: unii vor ca ţara să intre pe mâna oligarhilor, a mafiei, a ruşilor, alţii vor ca Republica Moldova să fie pe mâna unor politicieni care încă se uită spre Uniunea Europeană şi spre libertate. Oligarhul Vladimir Plahotniuc vrea să acapareze toată puterea în Republica Moldova. Președintele Nicolae Timofti a rezistat inițial presiunilor și i-a refuzat acestuia desemnarea ca premier, însă acum este pe cale să fie numit Pavel Filip, apropiat al lui Plahotniuc, pentru a fi evitate alegerile anticipate. 

Țara arde, însă realitatea, prezentată de Oleg Brega într-un clip scurt de două minute, este și mai tristă. Într-un ”scurt, dar cuprinzător documentar”, se poate vedea care este principala preocupare a multor oameni în aceste zile și cum detalii importante sunt ignorate în numele credinței.

În filmulețul de 2 minute se poate observa o coadă imensă pentru ”Agheasmă mare”, care vine de la ROBINET, lângă Porsche Cayenne-ul slujitorului Domnului. ”Niciun credincios nu ezită să arunce 5 lei pentru o sticlă de apă, care nu diferențiază prin nimic cu apa lui de acasă”, este mesajul postat pe Facebook, care a devenit viral în doar câteva ore de la postare.

 


×
Subiecte în articol: preot porsche
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close