Antena 3 CNN Externe Republica Moldova Declarația controversată a unui episcop din Republica Moldova: Protejați creștinii de vaccinul contra COVID-19

Declarația controversată a unui episcop din Republica Moldova: Protejați creștinii de vaccinul contra COVID-19

Episcopul de Bălţi şi Făleşti, Marchel, a venit cu o declarație controversată pentru preoți și enoriaşi. Acesta a promovat teorii ale conspiraţiei, întâlnite pe site-urile de fake news. 

Declarația controversată a unui episcop din Republica Moldova: Protejați creștinii de vaccinul contra COVID-19
Sursa foto: Hepta
19 Mai 2020   •   16:19

El susţine că noul coronavirus „a fost născocit” de om şi îndeamnă oamenii să nu accepte vaccinul împotriva COVID-19, pentru că acesta este „punctul final al globaliştilor satanişti”.

„Protejaţi creştinii de vaccin şi lămuriţi-le în ce constă pericolul. Vaccina propusă de globalişti şi reclamată de banii lor nu vă pară că este pomană, ea este capcana care ne lipseşte de libertate ca dar sfânt, primit de la Dumnezeu. 

Omul vaccinat benevol îşi implementează în organism mecanismul de urmărire. Prin astfel de vaccin, datorită progresului economic, se influenţează chiar şi modul de gândire a omului. În felul acesta, omul îi face loc computerului în mintea, în capul său, care îi dă porunci cum să procedeze, ce să facă, ce să grăiască, când să se odihnească, când să-l batjocurească pe Dumnezeu”, a declarat Merchel, potrivit adevarul.ro.
 

×
Subiecte în articol: declaraţie episcop
Parteneri
Cod galben de ploi, vijelii și grindină! București și alte 23 de județe vizate
x close