Antena 3 CNN Externe Republica Moldova Igor Dodon, mesaj amenințător pe Facebook la adresa ministrului Apărării: Locul lui e la pușcărie!

Igor Dodon, mesaj amenințător pe Facebook la adresa ministrului Apărării: Locul lui e la pușcărie!

Igor Dodon, mesaj amenințător pe Facebook la adresa ministrului Apărării: Locul lui e la pușcărie!
Sursa foto: Foto: Igor Dodon/Facebook
22 Noi 2016   •   16:10

Igor Dodon, președintele ales al Republicii Moldova, a postat pe Facebook un mesaj amenințător la adresa ministrului Apărării din această țară.

”Șalaru nu va sta mult în fotoliul de ministru, (...) locul lui e la pușcărie. Iar acolo, pe peretele celulei, el va avea o singură fotografie a unui personaj român – Vlad Țepeș, cu țeapa în mână”, a scris Igor Dodon pe facebook, într-un mesaj în care critică o inițiativă a ministrului Apărării.

”Domnul Șalaru, care e încă ministru al Apărării, a dat indicații ca în toate unitățile Armatei Naționale să fie scoase toate fotografiile oficialilor țării și să fie înlocuite cu personalități din „istoria și cultura românească”. Noi înțelegem foarte bine gestul și aluziile lui Șalaru. Dacă el crede că mă atinge cumva cu asta, atunci greșește amarnic. Însă am de făcut un scurt comentariu.

Unu. Eu personal sunt de acord ca în toate cabinetele oficialilor din Moldova să stea portretul lui Ștefan cel Mare, ca cea mai importantă figură istorică pentru poporul nostru. Noi avem istoria noastră și personalitățile noastre, nu cele românești.

Doi. Șalaru nu va sta mult în fotoliul de ministru, înconjurat de „personalități ale istoriei și culturii românești”. Pentru toate ilegalitățile sale, locul lui e la pușcărie. Iar acolo, pe peretele celulei, el va avea o singură fotografie a unui personaj român – Vlad Țepeș, cu țeapa în mână. Aceea va fi o imagine potrivită într-un loc potrivit pentru domnul încă ministru Șalaru. Să aibă la ce medita.

Trei. Din cauza unor astfel de provocări ca ale unionistului Șalaru am avut și încă avem conflicte în societate, suntem dezbinați, am avut război fratricid pe Nistru.

Șalaru e o vuvuzelă a unionismului din Moldova. Una periculoasă, dar care nu are mult de făcut zgomot”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

 

 

×
Parteneri
CCR a decis: Foștii parlamentari rămân cu pensiile speciale
x close