Antena 3 Externe Republica Moldova Încă o lovitură pentru Dorin Chirtoacă. „Se doreşte denigrarea imaginii mele”

Încă o lovitură pentru Dorin Chirtoacă. „Se doreşte denigrarea imaginii mele”

14 Iul 2017   •   23:51
Încă o lovitură pentru Dorin Chirtoacă. „Se doreşte denigrarea imaginii mele”
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP

Judecătoria Buiucani a prelungit vineri, 14 iulie, mandatul de arest la domiciliu pentru primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, pentru încă 25 de zile. Pe de altă parte, magistraţii au solicitat 30 de zile de arest la domiciliu pentru edil, potrivit adevarul.ro.

„Dincolo de această şedinţă, uitându-mă la tot ce se întâmplă în jur în ultimele luni, ajung la concluzia că se doreşte denigrarea imaginii mele şi introducerea în mintea oamenilor a unor idei negative în ceea ce mă priveşte. Să se lipească de mine cuvinte precum corupţie s-au trafic de influenţă”, a menţionat primarul.

Edilul a adăugat că „este o dorinţă de răzbunare pentru acţiunile anticorupţie pe care le-am întreprins la Primărie”

Dorin Chirtoacă a fost escortat în seara de joi, 25 mai, la sediul CNA, după ce în biroul edilului au fost efectuate mai multe percheziţii de către oamenii legii. Primarul este bănuit de trafic de influenţă în „dosarul parcărilor”.

×
Subiecte în articol: dorin chirtoacă Chisinau edil arest domiciliu

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close