Antena 3 CNN Externe Republica Moldova Maia Sandu și Andrei Năstase: „Există suspiciuni rezonabile că am fost otrăviți cu mercur”

Maia Sandu și Andrei Năstase: „Există suspiciuni rezonabile că am fost otrăviți cu mercur”

Maia Sandu și Andrei Năstase: „Există suspiciuni rezonabile că am fost otrăviți cu mercur”
21 Feb 2019   •   15:04

Maia Sandu și Andrei Năstase spun că, în urma unor investigații medicale, au descoperit că au nivele sporite de metale grele în sânge. Liderii blocului ACUM din Republica Moldova susțin că „există suspiciuni rezonabile” că ar fi fost otrăviți cu mercur.

„A fost o perioadă în care am avut probleme de sănătate, am mers și am făcut teste. Am descoperit că avem un conținut exagerat de metale grele în sânge și acest lucru mi s-a întâmplat și mie, și domnului Năstase.

Am făcut tratament, a ajutat la coborârea nivelului acestor metale grele în sânge. După o perioada, testele recente au arătat iarăși o creștere. Medicii cu care am discutat au spus că această acumulare nu poate fi explicată în mod natural, deci nu se poate întâmpla în mod natural. Sunt niște suspiciuni. Sunt niște lucruri pe care trebuie să le luăm în serios, în contextul atacurilor și atitudinii pe care o are această guvernare în raport cu cei care le pun guvernarea în pericol”, a spus Maia Sandu.

„Vă spun cu toată certitudinea că suntem ținta unor atacuri mișelești din partea acestei guvernări, care ne dorește morți. [...] Ei au atentat la viața și sănătatea noastră prin metale grele. Unul din acele metale este mercurul. La mercur s-a apelat și împotriva mea și împotriva Maiei Sandu și a domnului Machedon și a unor colegi de ai noștri”, a spus și Andrei Năstase, potrivit unimedia.info.

 

×
Subiecte în articol: Maia Sandu Andrei Nastase
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close