Antena 3 CNN Externe Republica Moldova Momente dificile pentru Igor Dodon. În satul său natal, copiii au cântat „Treceţi, batalioane române, Carpaţii!”

Momente dificile pentru Igor Dodon. În satul său natal, copiii au cântat „Treceţi, batalioane române, Carpaţii!”

Momente dificile pentru Igor Dodon. În satul său natal, copiii au cântat „Treceţi, batalioane române, Carpaţii!”
Sursa foto: Foto: Igor Dodon/ Facebook
03 Dec 2017   •   11:26

Momente dificile pentru președintele pro-rus, Igor Dodon. 

Ziua Naţională a României a fost sărbătorită cu bucurie în satul natal al lui Igor Dodon, Sadova, mai mult ca sigur spre iritarea preşedintelui pro-rus al Republicii Moldova. 

O înregistrarea video postată pe Facebook arată un grup de copii din Sadova care cântă în cor „Treceţi, batalioane române, Carpaţii”, în timp ce pe fundalul clasei se poate vedea o hartă a României Mari, potrivit infoprut.ro.

Clipul a fost postat pe reţeaua de socializare de Ion Leaşcenco, preşedintele Blocului Unităţii Naţionale (BUN), care a fost însoţit la Sadova de deputatul PMP Constantin Codreanu, președintele Comisiei parlamentare pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării.

Elevii gimnaziului din Sadova au interpretat și alte piese patriotice, precum „Doamne, ocrotește-i pe români”, „Drum bun, drum bun, toba bate”, „Basarabie frumoasă”, „Îndemn la Unire”.

 

×
Subiecte în articol: clip elevi cantec
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close