Antena 3 Externe Republica Moldova O familie a fost forțată să dea jos decorațiunile de Crăciun și să „aștepte momentul potrivit pentru a decora”

O familie a fost forțată să dea jos decorațiunile de Crăciun și să „aștepte momentul potrivit pentru a decora”

21 Noi 2019   •   11:21
O familie a fost forțată să dea jos decorațiunile de Crăciun și să „aștepte momentul potrivit pentru a decora”
Sursa foto: Foto: pixabay.com

O familie din Texas, SUA a fost obligată să dea jos decorațiunile de Crăciun de către administrația cartierului, pentru că ar fi fost puse mult prea devreme. Motivul pentru care Claudia Simonis și soțul ei au vrut să decoreze mai repede însă este unul cât se poate de firesc: femeia este însărcinată în opt luni și se temea că dacă mai așteaptă, nu va mai putea participa la instalarea decorațiunilor. 

În ciuda faptului că cei doi așteptă un copil și voiau să se bucure de decorațiuni înainte de venirea pe lume a bebelușului, administrația cartierului nu a fost prea binevoitoare, și a trimis o scrisoare în care înștințau cuplul că încalcă regulile și că trebuie să dea jos decorațiunile de urgență. 

Femeia revolttă a contestat cererea asociației și mai mulți vecini i-au luat partea și au instalat decorațiunile de Crăciun. Claudia urmează să nască chiar pe 25 decembrie. 

Sursă: NBC 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close