Antena 3 CNN Externe Republica Moldova "Împotriva Republicii se urzeşte un complot". Premierul Streleţ este convins că Guvernul va cădea

"Împotriva Republicii se urzeşte un complot". Premierul Streleţ este convins că Guvernul va cădea

"Împotriva Republicii se urzeşte un complot". Premierul Streleţ este convins că Guvernul va cădea
20 Oct 2015   •   18:08

 Premierul Valeriu Streleţ este sigur că Guvernul va fi demis la următoarea şedinţă a Parlamentului, iar scopul acestei acţiuni este deturnarea cursului european al Republicii Moldova. Şeful Guvernului a făcut declaraţia cu puţin timp în urmă, în cadrul unui briefing, informează Jurnal.md.

Potrivit premierului, declaraţiile făcute la unison astăzi de către liderul PCRM, Vladimir Voronin, şi cel al PSRM, Igor Dodon, care au pledat pentru o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, au fost pregătite într-un alt centru de comandă.

„Împotriva Republicii Moldova se urzeşte un complot. Am vorbit joi despre o posibilă încrengătură de interese care s-ar putea contura în Republica Moldova pentru a aduna voturile necesare de demisie a unui guvern proeuropean. Nu sunt doar declaraţiile unui bătrân politician, nu sunt doar elemente de bravadă bădărănească aşa cum i s-a scris în instrucţiunile pe care le practică Dodon. Se ascund cu adevărat nişte intenţii serioase care pot fi puse în practică. Jocurile în mare măsură sunt făcute şi doar urmează în Parlament votul secret pentru demisia Guvernului. Adevăraţii protagonişti nu vor îndrăzni să-şi arate feţele lor reale”, a adăugat premierul.

×
Subiecte în articol: Republica Moldova motiune de cenzura
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close