REZULTATE REPUBLICA MOLDOVA. Prima reacție a lui Victor Ponta, după rezultatul alegerilor din Republica Moldova

de G.S.    |    14 Noi 2016   •   08:34
REZULTATE REPUBLICA MOLDOVA. Prima reacție a lui Victor Ponta, după rezultatul alegerilor din Republica Moldova

REZULTATE REPUBLICA MOLDOVA. Victor Ponta a explicat, într-o postare pe contul de Facebook, că Europa este scena unor schimbări importante în perioada asta și a făcut o legătură și cu mediul politic din România:

"In Moldova a castigat detasat Igor Dodon / in Marea Britanie s-a votat pt BREXIT / in SUA a castigat Donald Trump / in Bulgaria azi a castigat functia de Presedinte candidatul Partidului Socialist ( pro Rusia)!!!

Si pana acum toata Propaganda Sisemului din Romania si toti deontologii fosti "basisti" deveniti "iohannisti si ciolonisti" ne intoxicau si manipulau ca in Moldova castiga Maia Sandu, ca Marea Britanie ramane in UE , ca Hillary Clinon bate fara probleme!!! Astia au inceput sa creada in propriile lor minciuni si sa traiasca in realitatea lor fabricata! Si tot ei ne spun cum ramane Ciolos Premier si dupa 11 Decembrie - cred ca iar "nimeresc" pe langa! Adica doar la romani mai tine cu Propaganda!

Despre ce inseamna pentru Romania alegerile de azi din Moldova si Bulgaria o sa prezint maine analiza mea proprie! Si din pacate nu va fi pozitiva pentru noi", scrie Ponta, pe Facebook.

 

Parteneri
x close