Antena 3 CNN Externe Republica Moldova Un bătrân a fost înșelat chiar de polițistul căruia i-a cerut ajutorul. E tragic ce s-a întâmplat cu omul la scurt timp

Un bătrân a fost înșelat chiar de polițistul căruia i-a cerut ajutorul. E tragic ce s-a întâmplat cu omul la scurt timp

Un bătrân a fost înșelat chiar de polițistul căruia i-a cerut ajutorul. E tragic ce s-a întâmplat cu omul la scurt timp
31 Mai 2018   •   10:44

Un bărbat în vârstă de 78 de ani a depus plângere, după ce, în luna martie, un polițist, angajat al Inspectoratului de Poliție sectorul Centru, Maxim Caminschii, l-ar fi deposedat prin înșelăciune de casă.

Potrivit bărbatului, polițistul i-ar fi promis rezolvarea unui conflict cu vecinul, dacă bătrânul îi semnează niște acte, care, chipurile, i-ar fi permis acestuia să se implice în rezolvarea conflictului, conform deschide.md.

Potrivit declarațiilor bătrânului, Tatiana Caminschi, împreună cu femeia care o însoțea, au folosit forța fizică, morală și psihică pentru al convinge să semneze actele. Totodată, acesta afirmă cu nu cunoaște limba română și că nu a înțeles ce acte semnează.

Recent, rudele bătrânului, care îngrijesc de acesta, au dat peste actele respective și i-au explicat bărbatului că este vorba de un contract de vânzare-cumpărare a imobilului și că, de fapt, și-a vândut casa cu 72.986 mii lei Tatianei Caminschi. Bani pe care bătrânul declară că nu i-a primit. 

După ce a intrat în posesia imobilului, atât mama, cât și fiul cu epoleți s-au făcut nevăzuți. Bătrânul spune că de atunci nu i-a mai văzut pe nici unul.

Autoritățile au deschis o anchetă. 

Între timp, batrânul şi-a dat ultima suflare cu gândul la casa pe care a pierdut-o.

×
Subiecte în articol: batran ajutor barbat inselatorie
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close