Un politician important face o declarație șocantă: Acest post TV trebuia închis demult!

12 Feb 2016   •   15:58
Un politician important face o declarație șocantă: Acest post TV trebuia închis demult! Foto: Pixabay

Liderul PL, Mihai Ghimpu, spune că postul de televiziune Jurnal TV trebuie închis şi chiar îndeamnă Consiliul Coordonator al Audiovizualului să acţioneze în acest sens. Mai mult, liderul PL acuză toată presa din Republica Moldova că are o parte din vină pentru jaful din sistemul bancar.

Ghimpu a făcut aceste declaraţii în cadrul unei emisiuni, în momentul în care a fost întrebat dacă merge şi se justifică în faţa oamenilor pentru decizia de a face parte din majoritatea încropită de PD: „Nu e justificare, fiindcă noi am luat demult, la consiliu, decizia de a participa la formarea majorităţii. Situaţia care s-a creat acuma... este nevoie de dialog. Pentru că noi avem televiziuni care spală creierul la oameni şi influenţează. Şi întrucât noi nu avem nici ziare, nici portaluri, nici bloggeri, nici analişti, noi am hotărât să mergem în teritoriu”, a menţionat Ghimpu în cadrul emisiunii Puterea a patra, de la N4.

Mai mult, Ghimpu a dat de înţeles că nu PL, ci anume Jurnal TV este vinovat de loviturile de imagine pe care le-a suferit Partidul Liberal în ultima vreme. „Nu vreau să dau denumirea unei televiziuni care a depăşit absolut tot ce există omenesc. Ei acolo nu mai aleg cuvintele. Demult trebuia închisă televiziunea ceea. Nu ştiu de ce doarme... Cine acolo la noi e responsabil? CCA-ul! Nu poţi să spui... Dacă spui în fiecare zi că ăsta e hoţ şi Iuda... Lumea aşa şi te ia... Cum să numeşti un om hoţ şi bandit dacă el nu este? Dacă continuă aşa politică, trebuie închis”, a spus Ghimpu despre Jurnal TV, susține Jurnal.md.

Parteneri
x close