Antena 3 CNN Externe Republicanii au cheltuit 150.000 de dolari pe garderoba lui Sarah Palin

Republicanii au cheltuit 150.000 de dolari pe garderoba lui Sarah Palin

Republicanii au cheltuit 150.000 de dolari pe garderoba lui Sarah Palin
22 Oct 2008   •   19:24

Pentru elegantele toalete pe care candidata la postul de vicepreşedinte al Statelor Unite, Sarah Palin, le-a purtat pe timpul campaniei, republicanii au cheltuit nu mai puţin de 150.000 de dolari. Se pare că ţinutele lui Palin au provenit de la unele dintre cele mai renumite case de modă.
Potrivit publicaţiei "People", Palin împreună cu familia sa au făcut, pe timpul campaniei electorale, cumpărături de la centre comerciale de lux precum "Neiman Marcus" sau "Saks". Facturile, care conţineau sume exorbitante, au fost plătite în totalitate de Comitetul Naţional Republican. Pe lângă garderobă, republicanii i-au mai decontat lui Palin şi facturile pentru machiaj şi întreţinerea coafurii care s-au ridicat la aproape 5000 de dolari.
Dezvăluirile referitoare la cheltuielile suportate de republicani pentru garderoba lui Palin au avut ecou şi peste ocean. Ziariştii europeni au observat că pe durata întregii campanii electorale Palin nu a fost văzută purtând aceeaşi ţinută de două ori.
Tracey Schmitt, purtătoarea de cuvânt a campaniei electorale a republicanilor, a declarat:"Luând în considerare importantele evenimente care se petrec în momentul de faţă în Statele Unite, este extraordinar cât timp irosim vorbind despre bluze şi costume. Oricum, intenţionăm să donăm hainele purtate în timpul campaniei electorale."
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sarah Palin
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close