Antena 3 CNN Externe Revelion 2009. Austria, destinaţia preferată a românilor pentru vacanţa de iarnă

Revelion 2009. Austria, destinaţia preferată a românilor pentru vacanţa de iarnă

Revelion 2009. Austria, destinaţia preferată a românilor pentru vacanţa de iarnă
25 Aug 2008   •   09:19

Revelionul de anul acesta se anunţă a fi unul extrem de costisitor. Jurnaliştii de la Gardianul atrag atenţia că ofertele au aproape preţuri duble, comparativ cu anii trecuţi. Chiar dacă vara nu s-a încheiat încă, majoritatea agenţiilor de turism au declanşat deja "asaltul" după clienţii dornici să-şi stabilească din vreme destinaţia de Revelion.

Operatorii din turism susţin că anul acesta Austria este destinaţia preferată de cei mai mulţi români pentru vacanţa de iarnă. La fel şi destinaţiile muntoase din Italia, Franţa şi Elveţia. Poate tocmai de aceea, operatorii au invadat piaţa cu oferte pe cât de tentante, pe atât de costisitoare. Astfel, 7 zile în Alpii Francezi, cazare all inclusive, costă pentru o singură persoană între 700 şi 900 de euro. În Austria, în schimbul a 700-850 de euro de persoană, se poate rezerva o cameră într-un hotel de 4 stele din staţiunea Innsbruck.

Şi Parisul este una dintre destinaţiile preferate de mulţi turişti. Un sejur de 6 zile, care include vizitarea unor obiective turistice, dar şi cina festivă în noaptea dintre ani, poate ajunge la 1.000 de euro de persoană. În schimb o vacanţă de 4 zile, la un hotel de 2 stele din Londra, poate costa doar 500 de euro.

Cei care vor să sărbătorească Revelionul într-o destinaţie mai exotică ca Mexic, Cuba, Thailanda, Bora Bora sau Australia vor trebui să plătească ceva mai mult: între 2.000 şi 3.000 de euro.

Antena 3

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close