Antena 3 CNN Externe Revelion de senzaţie la americani. Europenii nu s-au lăsat mai prejos (VIDEO)

Revelion de senzaţie la americani. Europenii nu s-au lăsat mai prejos (VIDEO)

Revelion de senzaţie la americani. Europenii nu s-au lăsat mai prejos <font color=red>(VIDEO)</font>
01 Ian 2008   •   13:07

Revelion de senzaţie la New-York. Peste un milion de americani şi turişti din lumea întreagă au întâmpinat 2008 în celebra piaţă Times Square. Nici petrecerile din marile capitale europene nu au fost mai prejos. Pe întreaga planetă, oamenii au celebrat noaptea dintre ani cu mult fast, bucurie şi focuri de artificii.

Americanii au fost ultimii locuitori ai planetei care au spus adio anului 2007. Show-ul a fost a fost unul incendiar. La New York, în Time Square milioane de oameni au petrecut clipe de neuitat. Ca în fiecare an focul de artificii, tonele de confetti şi muzica la maxim au fost la loc de cinste.

Peste ocean, în Europa, britanici au avut parte de un spectacol nemaivazut deasupra Tamisei. Venirea Anului Nou a fost anunţată de orologiul turnului Big Ben.

În Franţa, parizienii au celebrat trecerea dintre ani pe celebrul bulevard Champs Elysee. Fireste cu şampanie şi vinuri fine.

Şi în Germania, o mulţime uriaşă s-a strâns la Berlin să spună la mulţi ani 2008. Primul mare oraş european care a întâmpinat Anul Nou a fost Moscova.

Petrecerea din Piaţa Roşie a început după cele 12 bătăi ale orologiului de la Kremlin.

Cea mai mare petrecere din lume a avut însă loc în Brazilia, la Copacabana. Două milioane de oameni au petrecut noaptea dintre ani pe plajă.

Tonul petrecerilor de Anul Nou a fost dat luni. Primii care au intrat în 2008 au fost locuitorii Insulei Kiribatii, urmaţi de Noua Zeelanda , Australia şi continentul asiatic.

REVELIONUL PE MAPAMOND

Antena 3

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close