Antena 3 CNN Externe Rivalii politici ai lui Barack Obama se plâng că acesta este avantajat de presă

Rivalii politici ai lui Barack Obama se plâng că acesta este avantajat de presă

Rivalii politici ai lui Barack Obama se plâng că acesta este avantajat de presă
29 Feb 2008   •   09:16

Barack Obama este noul Mesia? Întrebarea nu este o glumă şi nici o ironie, ci un titlu de ziar din Statele Unite. Hillary Clinton, John McCain şi câţiva jurnalişti au atras atenţia recent că senatorul de culoare, înscris în cursa pentru Casa Albă, este vizibil avantajat în presa americană. Prima care s-a plâns de faptul că Barack Obama este avantajat de presă a fost senatoarea Hillary Clinton.

„În ultimele dezbateri am remarcat că am primit mereu prima întrebare. Nu mă deranjează. Ştiţi că răspund cu plăcere, dar mi se pare curios. Şi dacă a văzut cineva „Saturday Night Live”, poate ar trebui să-l întrebăm pe Barack dacă s-a simţit comfortabil sau mai avea nevoie de încă o pernă.” a sesizat amuzată Hillary Clinton.

Şi gazda show-ului, Bill Cunningham, a acuzat dur media de parţialitate în timpul unei demonstraţii organizate pentru susţinerea candidatului republican John McCain: „Poate că media va înceta să ia partea şi să-l acopere pe Barack Hussein Obama în acelaşi fel în care îl acoperă pe Bush, pe Cheney şi în felul în care îl acoperă pe fiecare republican”.

Antena 3

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close