Antena 3 CNN Externe România a obţinut premiul Golden Apple, Oscarul turismului

România a obţinut premiul Golden Apple, Oscarul turismului

România a obţinut premiul Golden Apple, Oscarul turismului
Sursa foto: Romania
01 Sep 2009   •   12:25

România a obţinut ?Oscarul? turismului. Este vorba despre premiul Golden Apple pentru turism care se acordă unei destinaţii sau personalităţi care a contribuit semnificativ la dezvoltarea acestui domeniu, arată Evenimentul Zilei.

Premiul a fost acordat de FIJET (Fédération Internationale des Journalistes et Ecrivains du Tourisme) pentru trei destinaţii/personalităţi din România: Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, Mărginimea Sibiului şi Compania Aeriană Blue Air.

?Am fost foarte încântat de România, în primul rând de gentileţea şi ospitalitatea românilor, pe unde am fost. Mă tem că belgienii nu vor deveni niciodată la fel de primitori ca românii?, a declarat Walter Roggeman, preşedinte FIJET Belgia.

Premiile vor fi acordate pe data de 6 septembrie în cadrul unei ceremonii la care va fi prezent şi ministrul Turismului.

Mărginimea Sibiului este considerată cea mai romantică zonă de ecoturism din lume, unde tradiţiile sunt păstrate cu sfinţenie de locuitori. Zona este alcătuită din din 18 sate, cu centrul la Săliştea.

Fotografie din Sibiel:



Fotografie realizată în Muzeul de icoane pe sticlă de la Sibiel



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: ministrul turismului oscar
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close