Antena 3 CNN Externe România, prezentă la conferinţa din SUA despre digitalizare şi sănătate | Andrei Baciu: "O nouă revoluţie tehnologică"

România, prezentă la conferinţa din SUA despre digitalizare şi sănătate | Andrei Baciu: "O nouă revoluţie tehnologică"

România participă la cea mai amplă conferinţă din Statele Unite pe tema "Cum va funcţiona domeniul sănătăţii în viitorul apropiat cu cele mai noi tehnologi". La discuţiile preliminare ia parte şi secretarul de stat Andrei Baciu.

România, prezentă la conferinţa din SUA despre digitalizare şi sănătate | Andrei Baciu: "O nouă revoluţie tehnologică"
Sursa foto: Facebook/Andrei Baciu
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Apr 2023   •   13:19

Cum va funcţiona domeniul sănătăţii în viitorul apropiat cu cele mai noi tehnologii - aceasta este tema discutată la cea mai amplă conferinţă din Statele Unite la care iau parte peste 40.000 de profesionişti din întreaga lumea. La discuţiile preliminare ia parte şi secretarul de stat Andrei Baciu care a avut posibilitatea să prezinte o parte dintre lucrurile pe care ţara noastră le-a realizat în domeniul sănătăţii și securității cibernetice.

"Am avut o reală și deosebită plăcere să colaborez cu figuri importante la nivel global despre cum va arăta viitorul medicinei ținând cont de toate instrumentele și soluțiile inovative.

Cei cu care am vorbit sunt convinși că este vorba doar de începutul unei noi revoluții tehnologice. Este esențial ca lucrurile să se îndrepte spre un obiectiv în care noi ca și pacienți să ne simțim în siguranță folosind aceste noi tehnologii.

Acesta este subiectul principal al acestor discuții: cadrul în care se vor îmbina cele două domenii, medicina de acum și noile tehnologii, și cum vor funcționa acestea în viitorii ani", a declarat Andrei Baciu, secretarul de stat. 

 

×
Subiecte în articol: conferinta medicina congres SUA tehnologii
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close