Antena 3 CNN Externe Românii răniţi în accidentul din Egipt sunt în afara oricărui pericol

Românii răniţi în accidentul din Egipt sunt în afara oricărui pericol

Românii răniţi în accidentul din Egipt sunt în afara oricărui pericol
02 Mai 2008   •   17:09

Cei doi români răniţi joi dimineaţă în Egipt, în urma unui accident, sunt în afara oricărui pericol. Oamenii sunt în continuare internaţi în spital. Femeia care a murit în acelaşi accident de autocar va fi adusă în ţară duminică. Între timp, autorităţile egiptene au suspendat activitatea a trei agenţii de turism, în aşteptarea rezultatelor anchetei în acest caz. Cei doi răniţi, Adrian Savu, în vârstă de 45 de ani şi Nicoleta Voicu, de 41 de ani, locuiau împreună într-un apartament din Braşov.

Tânărul este patronul unei firme de transport din localitate şi are doi copii dintr-o căsătorie anterioară. Părinţii acestuia nu au fost anunţaţi de autoritaţi despre accident şi au aflat tragedia de la televizor. Acum, Adrian Savu se află internat într-un spital din Egipt, în afara oricărui pericol.

Joi, un autocar plin cu turişti s-a răsturnat din cauza vitezei excesive şi a luat foc, în apropiere de Sharm el Sheikh. În accident au murit 9 persoane, iar alte 29 au suferit arsuri grave. Ministrul egiptean al Turismului a decis să supende activitatea a trei agenţii de turism locale, prin care se organizau excursii interne de vizitare a unor obiective turistice, până la finalizare anchetei.

IMAGINI DE LA TERIBILUL ACCIDENT:


De asemenea, se vor face controale la toţii agenţii locali pentru a inspecta maşinile cu care sunt transportaţi turiştii. Anual, circa 6.000 de persoane îşi pierd viaţa şi alte 60.000 sunt rănite pe şoselele din Egipt. Milioane de turişti vizitează Egiptul în fiecare an şi sectorul turistic aduce 20% din încasările în valută.

Antena 3

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close