Antena 3 CNN Externe Românul înjunghiat mortal în Irlanda, victima unei confuzii de identitate

Românul înjunghiat mortal în Irlanda, victima unei confuzii de identitate

Românul înjunghiat mortal în Irlanda, victima unei confuzii de identitate
Sursa foto: Foto: hisislondon.co.uk
15 Oct 2012   •   09:43
UPDATE 10.30 - Românul înjunghiat mortal în Irlanda s-ar putea să fi fost victima unei confuzii de identitate, informează cotidianul Irish Independent.

Forţele de ordine examinează posibilitatea ca atacatorii să fi căutat o altă persoană, care ar fi locuit în prealabil în apartamentul de pe Connolly Street, urmărind să extorcheze bani de la aceasta. În trecut, poliţia a efectuat un raid la o adresă din zonă în legătură cu o activitate infracţională, dar nu a găsit dovezi în acest sens.
   
Agresorii au intrat în apartamentul lui Creţu sâmbătă, în jurul orei 23.00 (duminică, 1.00, ora României), şi i-au cerut bani. Poliţia bănuieşte că bărbatul le-a oferit o sumă de care aceştia nu au fost mulţumiţi, astfel că l-au înjunghiat în piept în faţa partenerei lui. Apoi, aceştia au fugit de la locul faptei, lăsându-l pe bărbat la pământ, în timp ce partenera sa încerca să ceară ajutorul vecinilor.
   


Un imigrant român a fost înjunghiat şi a murit sub privirile partenerei sale, la doar câteva zile după ce a sosit în Irlanda, relatează The Sun în ediţia electronică de luni.
   
Costel Creţu, în vârstă de 44 de ani, a murit după ce a fost înjunghiat de trei ori în piept, în timpul unui atac. Acesta se afla sâmbătă seara târziu împreună cu partenera sa într-un apartament de pe Connolly Street, la Cavan. Victima a fost atacată de către doi bărbaţi, după ce au pătruns cu forţa în apartament, potrivit publicaţiei britanice.
   
O ipoteză investigată de către poliţia irlandeză este cea potrivit căreia românul a fost ucis în cadrul unei reglări de conturi între grupări infracţionale din România, potrivit The Sun.
   
Costel şi partenera sa sosiseră în Irlanda marţi, în căutarea unui loc de muncă, precizează publicaţia.

"Fata se află într-o stare groaznică şi nu poate crede ceea ce s-a întâmplat", a declarat o sursă pentru The Sun. "Ea era în apartament când el a fost atacat, iar cine a făcut acest lucru era hotărât să îl ucidă", a adăugat sursa citată.
   
Potrivit tabloidului britanic, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost arestat duminică seara în legătură cu această crimă şi este reţinut la sediul poliţiei din Cavan. Poliţia solicită ajutorul unor eventuali martori.


   

×
Subiecte în articol: the sun
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close