Antena 3 CNN Externe Rusia. Dmitri Medvedev a aprobat noul cabinet al premierului Vladimir Putin

Rusia. Dmitri Medvedev a aprobat noul cabinet al premierului Vladimir Putin

Rusia. Dmitri Medvedev a aprobat noul cabinet al premierului Vladimir Putin
12 Mai 2008   •   23:59

Preşedintele Dmitri Medvedev a aprobat luni noul cabinet al premierului Rusiei, Vladimir Putin. La ministerele importante, Putin a păstrat în funcţie oamenii pe care îi avea în guvern pe vremea când era preşedinte şi anume, Ministrul Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, al Apărării, Anatoli Serdiukov şi cel al Finanţelor Aleksei Kudrin, care este perceput drept un garant al politicilor privind liberalizarea pieţei.

Numărul doi al fostei administraţii prezidenţiale, Igor Setcin, care are legături cu structuri din cadrul serviciilor secrete, a fost numit vicepremier. O parte din colaboratorii fostului preşedinte au rămas în continuare alături de acesta în noul cabinet.

Fostul premier Viktor Zubkov rămâne în cabinet ca ministru pentru Pescuit şi prim-vicepremier. Fostul şef al Administraţiei de la Kremlin, Serghei Sobianin, a devenit şeful de personal al lui Putin în cadrul Guvernului.

Săptămâna trecută, la o zi după învestirea noului preşedinte, Dmitri Medvedev, Vladimir Putin a fost aprobat de Duma de Stat în funcţia de premier al Ruisei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close