Antena 3 CNN Externe Rusia. Medvedev şi-a făcut campanie electorală o singură zi (VIDEO)

Rusia. Medvedev şi-a făcut campanie electorală o singură zi (VIDEO)

Rusia. Medvedev şi-a făcut campanie electorală o singură zi <font color=red>(VIDEO)</font>
28 Feb 2008   •   21:05

Mai sunt câteva zile până la alegerile prezidenţiale din Rusia, iar rezultatele sondajelor sunt neschimbate. Dimitri Medvedev, preferatul preşedintelui, are aproximativ 70 la sută dintre intenţiile de vot. Unii alegători se întreabă dacă se va schimba ceva în Rusia după plecarea lui Vladimir Putin. Alţii sunt convinşi că noul preşedinte va conduce ţara pe acelaşi drum deschis de actualul lider de la Kremlin. Ce este sigur e că Medvedev a folosit, oficial, doar o zi pentru a-şi face campanie electorală. Prim-vicepremierul şi-a luat miercuri concediu fără plată şi s-a deplasat în Nijni Novgorod, pentru a se întâlni cu oamenii -

A înregistrat şi un mesaj către naţiune, care a fost difuzat de posturile naţionale de televiziune. Surse oficiale susţin că difuzarea materialului a fost ilegală, pentru că staff-ul de campanie al lui Medvedev nu a plătit nimic. Reprezentanţii unui post de televiziune spun însă că, potrivit legii electorale, difuzarea materialelor de campanie ale candidaţilor se face gratuit.

Preşedintele Vladimir Putin este aşteptat să se adreseze din nou cetăţenilor, într-un discurs televizat. Liderul de la Kremlin le va cere compatrioţilor să se prezinte la scrutinul prezidenţial de duminică şi să voteze pentru viitorul ţării.

Antena 3

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close