Antena 3 CNN Externe Ruşii consideră că preşedintele Dmitri Medvedev nu a fost suficient de dur cu Georgia

Ruşii consideră că preşedintele Dmitri Medvedev nu a fost suficient de dur cu Georgia

Ruşii consideră că preşedintele Dmitri Medvedev nu a fost suficient de dur cu Georgia
19 Aug 2008   •   00:02

Potrivit unui sondaj, aproape 25% dintre ruşi consideră că preşedintele Dmitri Medvedev nu a fost suficient de dur cu Georgia în conflictul pe tema Osetiei de Sud. 23 la sută au declarat că poziţia Rusiei ar trebui să fie "mai dură şi mai agresivă", în timp ce aproximativ 37 la sută dintre cei chestionaţi au apreciat că poziţia lui Medvedev în conflict a coincis cu a lor.

Sondajul efectuat de Centrul All-Russian (VTsIOM) este primul studiu privind performanţa preşedintelui după ce a ordonat o acţiune militară masivă în Georgia. Alţi 28 la sută au declarat că nu au ascultat comentariile lui Medvedev pe tema conflictului, şapte la sută cred că acesta ar trebui să fie mai atent şi patru la sută cred că este dificil să răspundă.

Motivul pentru care mulţi vor un răspuns dur este dat de aşteptările lor ridicate de Vladimir Putin în timpul mandatelor sale de preşedinte, a declarat Olga Kamenciuk, director de comunicare al VtsIOM, citează Mediafax. Sondajul a fost efectuat pe un eşantion de 1.594 de persoane din 46 de regiuni ruse, în perioada 10-13 august. Marja de eroare este de 3,4 procente.

Antena3.ro

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close