Antena 3 CNN Externe Sarah Palin nu-şi asumă răspunderea pentru eşecul lui John McCain

Sarah Palin nu-şi asumă răspunderea pentru eşecul lui John McCain

Sarah Palin nu-şi asumă răspunderea pentru eşecul lui John McCain
05 Noi 2008   •   22:39

Sarah Palin a refuzat să îşi asume responsabilitatea pentru înfrângerea suferită de John McCain în faţa lui Barack Obama în alegerile prezidenţiale americane, anunţă AFP.
În ciuda sondajelor care arată că ea a reprezentat un handicap pentru senatorul de Arizona, guvernatorul de Alaska a respins afirmaţiile potrivit cărora candidatul republican ar fi pierdut alegerile după ce a ales-o pe ea drept partener în tandemul republican.
"Nu cred că prezenţa mea în tandemul republican a fost mai importantă decât criza economică în care America s-a regăsit în urmă cu două luni şi că pot fi responsabilă pentru înfrângerea suferită de John McCain", a declarat Sarah Palin într-un interviu pentru CNN.
Totuşi, ea a menţionat că regretă dacă prezenţa sa a afectat într-un mod sau altul candidatura lui McCain. "Eram convinsă că e rândul său, este curajos, înţelept şi are experienţă. Cred că ar fi reprezentat cea mai bună alegere. Dar nu este alegerea pe care americanii au făcut-o de această dată", a spus Palin.
În vârstă de 44 de ani, Sarah Palin, mamă a cinci copii, a fost prima femeie care a candidat la vicepreşedinţie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sarah Palin
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close