Antena 3 Externe Sărbătoare în Kosovo. Independenţa i-a scos în stradă pe kosovari (VIDEO)

Sărbătoare în Kosovo. Independenţa i-a scos în stradă pe kosovari (VIDEO)

18 Feb 2008   •   11:29
Sărbătoare în Kosovo. Independenţa i-a scos în stradă pe kosovari <font color=red>(VIDEO)</font>

Declararea independenţei i-a scos în stradă pe kosovari. Oamenii au sărbătorit ore în şir pe străzi, după ce Parlamentul de la Priştina a votat desprinderea provinciei Kosovo de Serbia. Kosovarii s-au adunat în centrul capitalei, Priştina, pentru a sărbători independenţa statului. Preşedintele şi premierul Hashim Thaci au fost primii care au semnat pe un obelisc, dezvelit special cu această ocazie. Gestul lor a fost urmat şi de cetăţenii simpli.

Un ziar din Kosovo a scos duminică seară o ediţie specială, cu ocazia independenţei. Sute de mii de copii au fost printate şi distribuite gratuit. Pe prima pagină stătea scris cu litere roşii: ?Kosovo este stat!?

Străzile din Priştina au fost invadate de steaguri americane, europene şi kosovare. Independenţa a fost întâmpinată cu muzică, petarde şi o bucurie greu de descris. Petrecerea a ţinut până târziu în noapte şi a culminat cu un foc de artificii.

SĂRBĂTOARE ÎN KOSOVO:  

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close