Antena 3 Externe Sarkozy a gafat din nou: a furat o poşetă, pentru Carla (VIDEO)

Sarkozy a gafat din nou: a furat o poşetă, pentru Carla (VIDEO)

27 Feb 2008   •   20:57
Sarkozy a gafat din nou: a furat o poşetă, pentru Carla <font color=red>(VIDEO)</font>

Nicolas Sarkozy a făcut o nouă gafă. În timp ce vizita o fabrică, preşedintele Franţei a plecat la subraţ cu o geantă, pentru soţia sa, Carla Bruni. Momentul a fost filmat, iar înregistrarea a fost difuzată pe Internet. Potrivit presei franceze, Sarkozy nu a făcut decât să repete experienţa din România, când a plecat cu stiloul folosit la semnarea parteneriatului franco-român. De data asta, preşedintele Franţei a luat geanta şi le-a spus celor din jur: ?Ascultaţi-mă, îi va face plăcere Carlei. În dimineaţa asta mi-a spus: să-mi aduci ceva!?

O GEANTĂ PENTRU CARLA:

Nicolas Sarkozy este cunoscut în Franţa pentru slăbiciunea pe care o are pentru obiectele strălucitoare şi scumpe. Site-urile care au postat înregistrarea amintesc că preşedintele face astfel de cumpărături în fiecare deplasare pe care o face.

La începutul lunii, francezii s-au distrat pe seama lui, când a plecat de la Bucureşti cu stiloul folosit la semnarea parteneriatului franco-român. Pentru că i-a plăcut atât de mult, stiloul i-a fost oferit cadou de preşedintele Băsescu. Înregistrarea a circulat însă pe Internet alături de numeroase comentarii ironice, de genul ?Tot ce străluceşte sfârşeşte în buzunarul lui Sarkozy? sau ?Nicolas Sarkozy i-a furat stiloul preşedintelui român?.

"SARKOZY ŞI STILOUL BLING-BLING


Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close