Antena 3 CNN Externe Sarkozy i-a oferit iubitei un inel în Egipt (FOTO şi VIDEO)

Sarkozy i-a oferit iubitei un inel în Egipt (FOTO şi VIDEO)

Sarkozy i-a oferit iubitei un inel în Egipt <font color=red>(FOTO şi VIDEO)</font>
27 Dec 2007   •   12:16

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy este din nou în centrul atenţiei. Călătoria sa în Egipt, extrem de mediatizată, i-a fost oferită de un important om de afaceri, prietenul său Vincent Bollore. Sarkozy, însoţit de fostul top model Carla Bruni, actuala sa iubită, s-a îmbarcat marţi cu destinatia Luxor, în sudul Egiptului, la bordul unui avion privat pus la dispoziţie de prietenul său.

Mărinimia amicului milionar al preşedintelui, care i-a oferit deja o călătorie pe iahtul său în Malta după câştigarea alegerilor prezidenţiale în mai, a adus noi critici din partea opoziţiei, care denunţă apropierea dintre şeful statului şi mediile de afaceri.

Marţi, socialistul Arnaud Montebourg, un mare critic al practicilor prezidenţiale de după epoca Chirac, se întreabă la ce beneficii ar trebui să se aştepte Bollore. "Cum a reuşit domnul Bollore în afaceri? Făcând investiţii bune. Ei bine, în prezent el continuă să facă investiţii, iar Nicolas Sarkozy este pentru domnul Bollore o investiţie bună", comentează purtătorul de cuvânt al Partidului Socialist.

SARKOZY ŞI BRUNI ÎN EGIPT - GALERIE FOTO

VACANŢA ÎN EGIPT A PREŞEDINTELUI FRANCEZ SEVER CRITICATĂ

O altă polemică a fost declanşată de relaţia afişată de Sarkozy cu fostul manechin Carla Bruni. Cei doi au fost urmăriţi peste tot de paparazzi, care au observat prezenţa unui inel pe degetul inelar al mâinii stângi a Carlei.


Există speculaţii potrivit cărora preşedintele francez ar fi cerut-o în căsătorie pe Carla Bruni chiar de Crăciun.

Tot cu ocazia sejurului în Egipt a fost comentată fascinaţia preşedintelui pentru "paiete" şi lux, ţinând cont de sejurul petrecut într-un hotel de cinci stele. Partidul Comunist Francez i-a cerut, la rândul său, preşedintelui "puţină discreţie", considerând "nedemn" comportamentul său de miliardar.

"Nu îi repreşez că merge unde vrea şi cu cine vrea, dar banii cheltuiţi, şi cu o asemenea publicitate, este o adevărată provocare, într-un moment în care cere oamenilor să strângă centura", a declarat Alain Krivine, fondatorul partidului de extremă-stânga LCR.

Şi presa a profitat de vacanţa prezidenţială în Egipt, cotidianul Le Monde subliniind "fascinaţia preşedintelui pentru paiete şi jet-society". "Există în aceste vacanţe prezidenţiale o evidentă lipsă de decenţă", consideră cotidianul regional Midi Libre.

Foto: Daily Mail

SARKOZY ÎN EGIPT - PARODIE

Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close