Antena 3 CNN Externe Sarkozy regretă că şi-a ieşit din fire la Salonul Agricol de la Paris

Sarkozy regretă că şi-a ieşit din fire la Salonul Agricol de la Paris

Sarkozy regretă că şi-a ieşit din fire la Salonul Agricol de la Paris
26 Feb 2008   •   10:57

Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, regretă că şi-a ieşit din fire şi a insultat un vizitator la Salonului anual dedicat Agriculturii. La trei zile după altercaţie, liderul de Elysee a declarat pentru cotidianul Le Parisien că e foarte greu chiar şi pentru un preşedinte să nu răspundă unei insulte. Cu toate acestea Sarkozy crede că ar fi fost mai bine dacă nu intra în confict. Schimbul de replici dure dintre preşedinte şi francezul de rând s-a iscat după ce Sarkozy a fost repezit de un vizitator.

Schimbul de replici dintre Sarkozy şi cel pe care l-a insultat:
- "Bună ziua! Vă mulţumesc!
- Ah, nu, nu mă atinge!
- Cară-te, atunci!
- Mă murdăreşti!
- Atunci, cară-te, idiotule!"

SCHIMB DE INJURII ÎNTRE SARKOZY ŞI UN CETĂŢEAN


Imediat după incident, înregistrare altercaţiei a fost publicată şi pe site-turile YouTube şi Dailymotion. Şeful statului francez este surprins în mijlocul unei mulţimi prezente la salonul anual dedicat agriculturii franceze strângând mâinile mai multor vizitatori. Unul dintre ei, în vârstă şi purtând ochelari, i-a cerut şefului statului să nu îl atingă.

În noiembrie, Sarkozy a fost implicat într-un alt incident similar în Bretania, unde un pescar în vârstă de 21 de ani l-a ameninţat pe preşedinte că "îi va da un cap în gură". Pescarul respectiv, care protesta faţă de scumpirea motorinei, a făcut parte dintr-o delegaţie de pescari care a vizitat în ianuarie Palatul Elysee.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close