Antena 3 CNN Externe Sarkozy şi-a ieşit din fire la Salonul Agriculturii de la Paris (VIDEO)

Sarkozy şi-a ieşit din fire la Salonul Agriculturii de la Paris (VIDEO)

Sarkozy şi-a ieşit din fire la Salonul Agriculturii de la Paris <font color=red>(VIDEO)</font>
24 Feb 2008   •   18:38

Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy şi-a ieşit din fire, după ce un cetăţean de rând i-a stricat o vizită oficială. Prezent la Salonul Agriculturii de la Paris, liderul de la Elysee a trecut binedispus prin mulţime, până când un vizitator i-a cerut să nu îl atingă. Schimbul de invective care a urmat a fost filmat şi postat pe site-ul unui cotidian francez. Duminică dimineaţă, înregistrarea video de doar 45 de secunde a fost vizionată de aproape 100.000 de ori, potrivit site-ului publicaţiei franceze.

SCHIMB DE INJURII ÎNTRE SARKOZY ŞI UN CETĂŢEAN  

Înregistrarea a fost publicată şi pe site-turile YouTube şi Dailymotion şi îl prezintă pe şeful statului în mijlocul unei mulţimi prezente la salonul anual dedicat agriculturii franceze strângând mâinile mai multor vizitatori. Unul dintre ei, în vârstă şi purtând ochelari, i-a cerut şefului statului să nu îl atingă. Sarkozy a refuzat să facă vreun comentariu în privinţa acestui incident.

În noiembrie, Sarkozy a fost implicat într-un alt incident similar în Bretania, unde un pescar în vârstă de 21 de ani l-a ameninţat pe preşedinte că "îi va da un cap în gură". Pescarul respectiv, care protesta faţă de scumpirea motorinei, a făcut parte dintr-o delegaţie de pescari care a vizitat în ianuarie Palatul Elysee.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close