Antena 3 CNN Externe Sarkozy, vedetă pe YouTube. Preşedintele Franţei "împrumută" stiloul lui Băsescu (VIDEO)

Sarkozy, vedetă pe YouTube. Preşedintele Franţei "împrumută" stiloul lui Băsescu (VIDEO)

Sarkozy, vedetă pe YouTube. Preşedintele Franţei "împrumută" stiloul lui Băsescu <font color=red>(VIDEO)</font>
11 Feb 2008   •   15:12

Un clip în care apar preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, şi cel al României, Traian Băsescu, este în topul accesărilor în această perioadă pe YouTube. Despre ce este vorba. Sarkozy a semnat, în timpul vizitei la Bucureşti, din 5 februarie, un parteneriat cu preşedintele român Traian Băsescu. În timpul acestui eveniment, preşedintele francez a fost atras de un frumos stilou pe care mai întâi l-a privit, apoi l-a pus pe masă, l-a luat din nou în mână şi, în final, l-a băgat în buzunar, după ce i-a cerut permisiunea lui Traian Băsescu, relatează Mediafax.

Imaginile au fost difuzate pe postul de televiziune francez Canal+ şi circulã, de câteva zile, pe YouTube, fiind preluat de mai multe publicaţii. Aici, clipul este însoţit de titluri şi comentarii răutăcioase: "Sarkozy şi stiloul bling-bling" (newsnours.com), "Tot ce străluceşte sfârşeşte în buzunarul lui Sarkozy" (divertissonsnous.com), "Nicolas Sarkozy îi fură un stilou preşedintelui român" (newdealcasting.com).

Pentru francezi, faimoasa expresie "bling-bling" caracterizează, astăzi, o formă a strălucirii noilor îmbogăţiţi care sare în ochi. Nu mai este un secret pentru nimeni că Sarkozy este atras de lucrurile scumpe şi strălucitoare, precum ceasurile Rolex, ochelarii Ray-Ban şi lanţurile de aur.



Antena3.ro

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close