Antena 3 CNN Externe SCANDAL la Palatul Buckingham: Prinţul Charles ar suferi de Alzheimer iar ducesa Camilla ar avea probleme cu alcoolul

SCANDAL la Palatul Buckingham: Prinţul Charles ar suferi de Alzheimer iar ducesa Camilla ar avea probleme cu alcoolul

SCANDAL la Palatul Buckingham: Prinţul Charles ar suferi de Alzheimer iar ducesa Camilla ar avea probleme cu alcoolul
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
12 Mai 2013   •   16:21
Conform publicaţiei “Globe”, Prinţul Charles ar suferi de maladia Alzheimer, iar boala se află în stadiu avansat. 
 
Mai mult, se pare că ducesa Camilla are şi ea ceva  probleme cu alcoolul, fapt pentru care, la Palatul Buckingham au loc certuri zi de zi.
 
De când problemele de sănătate ale Reginei Elisabeta a II-a s-au accentuat, “bătaia” pentru tron s-a pornit pe toate fronturile: atât la Palatul Buckingham, unde certurile sunt la ordinea zilei, cât şi în presă, publicaţiile americane având, se pare, surse din interior, care furnizează informaţii-bombă. Una dintre acestea este că Prinţul Charles (64 de ani) suferă de Alzheimer. Simptomele maladiei sunt din ce în ce mai evidente, iar faptul că moştenitorul este tot mai uituc o amuză teribil pe soţia lui, ducesa Camilla. 
 
Aceeaşi sursă a dezvăluit că mama vitregă a prinţilor William şi Harry ar fi alcoolică. Când e puţin “luată”, Camilla nu se sfieşte să le spună celor doi fii ai lui Charles că ea va fi în curând reginăşi va face legea la palat.
 
În ultima vreme, suverana britanică Elisabeta a II-a, în vârstă de 87 de ani,  e tot mai fragilă, ea acuzând o mulţime de probleme de sănătate. 
 
Speculaţiile conform cărora nepotul ei cel mare, Prinţul William, va urca pe tron - conform dorinţei poporului exprimată în sondaje - s-ar putea adeveri. Cu toate acestea, casa regală a anunţat că unele atribuţii ale Elisabetei vor fi preluate de Prinţul Charles, cum ar fi participarea la diverse inaugurări, evenimente caritabile sau summituri.
 
 

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close