Antena 3 CNN Externe Scandal la ultima dezbatere electorală din Rusia (VIDEO)

Scandal la ultima dezbatere electorală din Rusia (VIDEO)

Scandal la ultima dezbatere electorală din Rusia <font color=red>(VIDEO)</font>
29 Feb 2008   •   08:38

Scandal şi jigniri la ultima dezbatere electorală din Rusia. Candidatul Partidului Liberal Democrat, Vladimir Jirinovski l-a numit jigodie şi l-a îmbrâncit pe reprezentantul contracandidatului său în alegeri, Democratul Andrei Bogdanov. Incidentul s-a petrecut cu numai trei zile înainte de alegerile prezidenţiale din Rusia. Totul a început de la o discuţie în contradictoriu între Vladimir Jirinovski şi reprezentantul contracandiatului său democrat, Andrei Bogdanov.

Mediatorii emisiunii au încercat să aplaneze conflictul, dar Vladimir Jirinovski a reacţionat furios. ?Nu mă întrerupe! Nu ştii cum să moderezi! O să moderez singur?, a declarat Jiri.

Imediat după aceasta au urmat o serie de injurii la adresa lui Nicolai Goţa, trimisul lui Bogdanov în emisiune. ?Este o jigodie. Uitaţi-vă la faţa lui. Tipul e bolnav. Un caz tipic de schizofrenie. Orice psihiatru v-ar spune că tipul e nebun?, a spus candidatul liberal democrat la prezidenţiale.

Scandalul nu s-a încheiat odată cu finalul emisiunii. Aflat în picioare în faţa lui Goţa, Jirinovski i-a cerut acestuia să iasă din studio: ?Ieşi dracului de aici! Jigodie!? Jirinovski şi-a chemat şi garda de corp pentru a-l scoate cu forţa pe Nicolai Goţa din studio. Filmul a fost postat imediat pe internet.Î

Purtarea lui Jirinovski nu i-a suprins însă pe ruşi. Liderul Partidului Liberal democrat este văzut de populaţie un adevărat gladiator al politicii din Rusia -  

Antena 3

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close