Antena 3 CNN Externe Scrisoare de ameninţare cu glonţ, trimisă lui Nicolas Sarkozy: ?Cucu, nu v-am uitat!?

Scrisoare de ameninţare cu glonţ, trimisă lui Nicolas Sarkozy: ?Cucu, nu v-am uitat!?

Scrisoare de ameninţare cu glonţ, trimisă lui Nicolas Sarkozy: ?Cucu, nu v-am uitat!?
Sursa foto: Nicolas Sarkozy
05 Aug 2009   •   16:32

În timp ce Serviciile Secrete americane nu mai fac faţă numărului mare de ameninţări cu moartea la adresa preşedintelui, agenţii francezi au şi ei dificultăţi în apărarea lui Nicolas Sarkozy. Preşedintele francez a primit o scrisoare de ameninţare în care se afla un glonţ, informează TF1.fr.

Nu este prima oară când Sarkozy primeşte o astfel de scrisoare. Încă din 2007, atât preşedintele, cât şi mai mulţi politicieni francezi au primit astfel de mesaje. Acestea au fost semnate "Luptatorii din celula 34" şi au fost însoţite de gloanţe.

Ultima scrisoare a fost interceptată de Serviciile Secrete franceze, marţi. Textul a fost redactat pe o coală de hârtie A4 şi începea în felul următor: ?Cucu, nu v-am uitat!?.

Pe lângă şeful statului francez, scrisoarea de ameninţare vizează şi următoarele personalităţi: Jean-François Copé, Frédéric Lefebvre, Frédéric Mitterrand, Christine Albanel şi Michel Rocard.

Textul scrisorii conţine şi o ameninţare la adresa fiului lui Sarkozy: ?Regele şi clanul lui vor dispărea de pe faţa Pământului. Ţintele noastre sunt fiul regelui, trei senatori, patru deputaţi, un ministru şi un judecător. Intenţionăm să punem şi bombe în diferite magazine?.

În plus, autorii scrisorii susţin că au intrat în posesia unor fotografii compromiţătoare cu diverse personalităţi. Aceştia au ameninţat că le vor publica.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nicolas Sarkozy
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close