Antena 3 CNN Externe Se mărită Jenna, fiica lui George Bush

Se mărită Jenna, fiica lui George Bush

Se mărită Jenna, fiica lui George Bush
09 Mai 2008   •   21:26

Preşedintele Statelor Unite, George Bush, se pregăteşte de nuntă. Jenna, una dintre gemenele sale, se mărită sâmbătă cu fiul unui politician republican. Cununuia religioasă şi petrecerea vor avea loc la ferma familiei Bush din Texas, unde sunt aşteptaţi două sute de invitaţi. Jenna Bush, în vârstă de 26 de ani, s-a logodit anul trecut cu Henry Hager, un tânăr de 29 de ani care face parte dintr-o familie republicană cunoscută şi care, în 2004, a lucrat la campania pentru realegerea presedintelui.

Pentru nunta fiicei sale, preşedintele american a cerut construirea unui altar din calcar. Jenna va purta o rochie de mireasă cu trenă, creată de Oscar de la Renta, iar domnişoară de onoare va fi sora ei geamănă, Barbara, care nu este căsătorită.

Căsătoria va avea loc la proprietatea preşedintelui din Crawford, Texas, care are o suprafaţă de 646 de hectare, potrivit unei surse. Un purtător de cuvânt al Primei Doamne, Laura Bush, a refuzat să confirme sau să infirme informaţiile.

În 2001, fiicele lui Bush au fost implicate într-un scandal cu implicaţii legale, cele două gemene având în posesie alcool la o vârstă la care nu aveau voie să deţină aşa ceva, conform legilor americane. Cele două au trecut, însă, peste aceste probleme şi au dat dovadă de maturitate implicându-se în diverse activităţi umanitare.

În toamna anului 2007, Jenna a lansat şi o carte, “Ana’s Story: A Journey of Hope” (Povestea Anei: O călătorie a speranţei), în care descrie drama unei mame adolescente şi infectate cu virusul HIV, din America Centrală, roman inspirat din activitatea pe care a avut-o ca voluntar la UNICEF.

Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close