Antena 3 CNN Externe Sediul ministerului de interne din Gaza a fost bombardat (VIDEO)

Sediul ministerului de interne din Gaza a fost bombardat (VIDEO)

Sediul ministerului de interne din Gaza a fost bombardat <font color=red>(VIDEO)</font>
18 Ian 2008   •   20:57

Aviaţia israeliană bombardat azi mai multe locuri din capitala Fâşiei Gaza. Autorităţile palestiniene au anunţat că doi civili au fost ucişi şi 49 răniţi în operaţiunea militară a israelienilor. Israelienii, susţin însă că bilanţul este mult mai mic, 15 răniţi. Cea mai grea lovitură a fost asupra sediului ministerului de interne din Fâşia Gaza. Clădirea bombardată era părăsită, însă zeci de civili aflaţi pe stradă au fost răniţi. Palestinienii din Gaza spun că nu se aşteptau la bombardamente în plină zi.

Israelienii au folosit un avion de tip F 16 care a distrus clădirea ministerului de Interne din Gaza. Guvernul Hamas a anunţat însă că nu mai folosea imobilul şi că doar civili au fost răniţi.

Martorii spun că printre răniţi se află şi mulţi copii care se jucau pe străzile din apropierea clădirii vizate de bombardament -  

Armata israeliană şi-a intensificat în ultimele zile atacurile asupra militaniţilor islamişti, după ce aceştia au tras mai multe tiruri de rachete către Israel. Peste 30 de palestinieni, majoritatea activişti Hamas, au fost ucişi în ultima săptămână.

Foto: Fox News


Antena 3

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close