Antena 3 CNN Externe Și-a pierdut cele trei fetițe într-un incendiu. Dar ce a văzut în oglinda de la baie i-a alinat durerea

Și-a pierdut cele trei fetițe într-un incendiu. Dar ce a văzut în oglinda de la baie i-a alinat durerea

Și-a pierdut cele trei fetițe într-un incendiu. Dar ce a văzut în oglinda de la baie i-a alinat durerea
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Dec 2017   •   17:59

Într-o noapte de Crăciun, Madonna Badger era acasă împreună cu familia, cele trei fetițe, Sarah, Lilly, Grace, părinții ei și soțul.

Spre dimineață, casa lor a luat foc brusc, iar Madonna și fostul ei soț au fost singurii supraviețuitori.

Odată cu trecerea timpului, rana din sufletul ei a început să se vindece. Acum Madonna este o figură cunoscută în lumea publicității din Statele Unite și vorbește deschis, atunci când i se cere, despre experiența prin care a trecut.

„Făceam curat în baie și am început să plâng. Am început să plâng rău. Simțeam de parcă îmi curgea sânge din ochi. Atâta durere… M-am uitat în oglinda de la baie și m-am văzut plângând. Nu mă văzusem niciodată plângând așa. Durerea era așa de mare și îmi amintesc că m-am gândit: ”Wow, femeia aia suferă mult.” Apoi am văzut-o pe Sarah și pe Lilly și pe Grace. Și Sarah a vorbit cu mine. Mi-a spus că nu mă tem, că dragostea e cel mai frumos lucru din lume. Și știam că e adevărat, că vorbește cu mine, că nu e doar în mintea mea”, a spus femeia, potrivit stamfordadvocate.com.

Madonna mai spune că de atunci le simte tot timpul pe fetițe alături de ea, iar acest sentiment a ajutat-o să treacă pentru durerea de neimaginat pe care o simțea.

×
Subiecte în articol: incendiu fetite pierdut oglinda baie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close