Antena 3 CNN Externe Şoc în Italia. Un român a ucis doi italieni, soţ şi soţie

Şoc în Italia. Un român a ucis doi italieni, soţ şi soţie

Şoc în Italia. Un român a ucis doi italieni, soţ şi soţie
25 Apr 2008   •   13:03

Şocurile provocate de infractorii români în Italia par că nu îşi găsesc sfârşit. Un nou caz zguduie autorităţile din Peninsulă. De data aceasta, este vorba despre un român care a ucis cu sânge rece doi italieni, soţ şi soţie. Oribila crimă a avut loc într-o localitate în apropiere de Verona, iar ucigaşul este un tânăr originar din Galaţi. Claudiu Stoleru, în vârstă de 20 de ani, şi-a lovit victimele cu un ciocan. Românul a fost arestat în urma unei razii a autorităţilor italiene şi a mărturisit crima la poliţie.

Tânărul fusese angajat de cei doi bătrâni să-i ajute la treburile casnice. În faţa poliţiştilor, Claudiu Stoleru şi-a motivat crima, spunând că s-a înfuriat pentru că bătrânul i-ar fi făcut avansuri sexuale. Crima a şocat întreaga comunitate din orăşelul Lugagnano di Sona, din apropiere de Verona.

Carabinerii se aşteptau ca asasinul să fie o persoană care-i cunoştea pe cei doi soţi, Luigi Meche şi Caludia Rimbaldi. Poliţiştii nu găsiseră nicio urmă care ar fi dovedit că ar fi intrat prin efracţie în vilă. Cele două victime au fost găsite joi dimineaţă, de o rudă.

Poliţiştii l-au arestat pe român în portul Civitavecchia, în timp ce încerca să fugă din ţară. Carabinierii i-au interogat pe toţi angajaţii familiei şi singurul care dispăruse era doar tânărul român.

Antena 3

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close